Сватба в Естера Вини – Перущица от Н.Митев Сватбена фотография

Н.Митев Сватбена фотография

Казвам се Николай Митев и съм сватбен фотограф от 2008 година насам. Старая се да бъда незабележим, докато снимам, избягвам пресиленото позиране и включвам вашите близки и приятели в много от снимките. Отскоро живея във Велико Търново, но мога да заснема вашата сватба във всяка точка на страната, като крайната цена е една и съща независимо къде сте избрали да се ожените.

Снимките по-долу са от сватбата на Пламена и Димитър, която заснехме заедно с моя колега Алекс Марков през август 2020 година. Мястото е „Естера Вини“ в близост до Перущица, но не достатъчно близо, че да има проблеми със силата на музиката в късните часове. В програмата на сватбата имаше предвидено време за кратка фотосесия, която направихме на място, след това венчавка в църквата „Свети Анастасий“ в Перущица и изнесен ритуал в горичката на комплекса. Дисководещ беше DJ Ицо от Пловдив.

Информация за моите цени, заети дати и още снимки от сватби можете да откриете в сайта ми. Можете да ме намерите и във Facebook и Instagram.

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *